Arbeid mediation

Werk geven is makkelijker dan werk afnemen. En toch is ontslag vaak het laatste wat overblijft bij een slecht functionerende medewerker. Moeilijke beslissing, vervelend proces, maar ja, je blijven ergeren….

Een opstapeling van emotionele en zakelijk/rationele aspecten staan een heldere beslissingslijn vaak in de weg. Voor je het weet zit je in een langdurig juridisch traject met uiteindelijk alleen maar verliezers.

Overweeg een mediation traject.

Met arbeid mediation onderneem je actie als werkgever. Want zo kan het niet langer. Met een mediator haal je rust en onpartijdigheid binnen. De arbeid mediator kan voor de werkgever gesprekken op gang brengen wat die zelf niet kan. De mediator is namelijk nooit onderwerp, maar structureert de gesprekken tot een hanteerbaar resultaat.

Onpartijdig werkgever en werknemer helpen

Als onpartijdige derde verdient de arbeid mediator het vertrouwen van werkgever én werknemer. Het resultaat is vaak verbluffend. Afhankelijk van de fase waarin de mediator wordt ingeschakeld komen bijna alle varianten van oplossingen voor. Van op vernieuwde voet verder, tot een wederzijds geaccepteerd scheiden van wegen.

Zoekt u een mediator voor uw organisatie?

Leg dan uw vraag neer bij Quality Mediators. Quality mediators is een groep zelfstandige, onafhankelijke mediators die zich in professionaliteit, gevonden hebben. En zo worden ze ook door hun klanten gevonden.

Quality mediators hebben ook hun specialiteiten. In arbeidsverhoudingen, binnen vakgebieden en bij bijzondere psychische omstandigheden. Vooral dan is die specifieke ervaring van eminent belang. Vraag ernaar bij uw aanvraag.

 

Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Goedgekeurd

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Goedgekeurd

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Goedgekeurd

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Goedgekeurd

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Goedgekeurd

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af


Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: