Arbeid mediation

Met z’n allen de neuzen dezelfde kant op. Er tegen aan! Dat is wat ‘n werkgever verwacht, maar hoe denkt de werknemer er over? Als die gedurende het dienstverband steeds meer wrevel ontwikkelt en die situatie blijft bedekt of onbesproken, raken motivatie en oplossingen steeds verder uit beeld.

Denk eens aan een arbeid mediation traject.

Het begint vaak klein. Een vergeten jubileum of alleen maar aandacht voor fouten. Daar raakt een mens van uit balans. Vooral als het niet wordt uitgesproken. Maar probeer eens een gesprek in goede banen te leiden als je zelf onderdeel van de agenda bent. Je valt van de ene in de andere valkuil en voor je vijf minuten verder bent is er van een constructief gesprek geen sprake meer. Laat staan dat het ook maar iets oplost.

Neem jezelf en je gesprekspartner serieus en neem een arbeid mediator.

Met een arbeid mediator geef je aan dat je wilt werken aan een oplossing. Een mediator leidt de gesprekken in goede banen, luistert goed en kan, onbevooroordeeld feiten en oplossingen herkennen.

De oplossing van een arbeid mediation staat niet van te voren vast.

De arbeid mediator is een onpartijdige derde die het proces begeleidt en zo partijen tot de oplossing leidt. Onbevooroordeeld, zonder een mening, zonder oordeel. Met als einddoel een door partijen geaccepteerd resultaat dat werkt.

Zoekt u een arbeid mediator?

Leg dan uw vraag neer bij Quality Mediators. Quality Mediators is een groep zelfstandige en onafhankelijke mediators die zich in de professionaliteit binnen hun vakgebied hebben gevonden. En zo willen ze ook graag door u gevonden worden.

 


Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: