Buren mediation

Burenruzie is een van de meest voorkomende problemen in Nederland. Niet alleen in dichtbebouwde stadwijken, ook in villadorpen. De ergernissen gaan van geluidsoverlast tot inkijk, recht van overpad en het inpikken van grond. Van prettig wonen blijft zo voor beide partijen weinig over.

Buren mediation werkt!

Ruzie met de buren knaagt aan je woongenot, vrijheid en je gezondheid. Vaak willen partijen wel anders, maar is het stadium van een goed gesprek al lang achter de rug. Ga dan eens een goed gesprek aan met een buren mediator.

De mediator is geen buur, vaak ook geen wijkgenoot en daarom de perfecte onafhankelijke tussenpersoon om tot een oplossing te komen. De buren mediator weet hoofd- van bijzaken te scheiden en heeft oog én oor voor alle argumenten. De oplossing is er vaak wel, maar je moet ‘m zien en herkennen. Dat doet de buren mediator.

De Rijdende Rechter lost de problemen juridisch op. Met een buren mediator werk je naar een gezamenlijke oplossing die daardoor breder draagvlak heeft en langer beklijft. Kies bij mediation voor een mediator van Quality Mediators. Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die in visie en vakmanschap elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Goedgekeurd

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Goedgekeurd

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Goedgekeurd

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Goedgekeurd

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Goedgekeurd

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: