Conflict mediation

Wanneer is een meningsverschil een conflict? Je zou kunnen zeggen, als partijen elkaar niet meer respecteren. Als er geen vertrouwen meer is en geen zicht op een oplossing. Dan kun je “uit elkaar gaan”. Maar dat moet je ook weer regelen.

Maak het conflict bespreekbaar met een mediator!

Zo kan een conflict lang lopen met de nodige frustraties die de afwikkeling bepaalt niet helpen. Vaak zijn partijen het maar over één ding eens. Dit moet stoppen, maar hoe? Denk dan eens aan een conflict mediator.

Ga er vol in… voor de oplossing

Een conflict kost niet alleen tijd en geld, ook veel energie. De conflict mediator gebruikt die energie voor de oplossing. Dat kan omdat hij geen onderdeel is van het conflict maar een onafhankelijke derde. De conflict mediator heeft geen belangen en probeert met partijen tot een oplossing te komen. Daarbij heeft de mediator een scala aan mogelijkheden, van afzonderlijke gesprekken tot het stuk voor stuk ontrafelen van de stekeligheden. Als de angel eenmaal gevonden is, kan gewerkt worden aan een oplossing.

Zakelijk conflict? Neem een mediator!

Quality mediators en is groep zelfstandige, onafhankelijke mediators die in kwaliteit en visie op hun vak, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden. Binnen Quality Mediators zijn ook specialisten die op medisch, arbeidsrechtelijk of juist business, extra kennis hebben. Die hebben aan een half woord genoeg.

 

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: