Echtscheiding mediation

Als de fut eruit is, de lol eraf en één of beide echtelieden steeds meer voelt voor het beëindigen van het huwelijk, breekt er een moeilijke tijd aan, een echtscheiding regelen. Praten over de kinderen, de boedel en andere dingen die niet of moeilijk te verdelen zijn.

De scheiding mediator

Praten over problemen is moeilijk, praten over je eigen problemen extra moeilijk. En dan komen er bij een echtscheiding ook nog veel emotionele zaken bij. Het kan, maar meestal is een onafhankelijke, belangeloze derde een goed idee, een mediator die de echtscheiding begeleidt. Die kan als mediator de bliksemafleider zijn in het proces. Met echtscheiding mediation heeft u een rustpunt tussen meningen, met empathie voor de emotie, zonder oordeel!

Want let op! Een echtscheiding mediator heeft geen mening, kiest geen partij en stuurt niet. De mediator begeleidt, structureert en coördineert. Met als einddoel een goede afronding van de echtscheiding.

Met wie gaat u in zee?

Met de beste mediator bij u in de buurt, een Quality Mediators. Quality Mediators is een groep zelfstandige mediators die in kwaliteit en visie op hun vakgebied, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze graag door u gevonden worden. Met een mediator van Quality Mediators weet u zeker dat u de beste krijgt.


Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: