Familie mediation

Een familie kan nog zo hecht zijn. Door veranderende omstandigheden, aangetrouwde “import” en veranderende levensstijlen, kunnen er haarscheurtjes ontstaan. En als die kleine meningsverschillen, grote verwensingen worden, ligt ‘n familie maar zo uit elkaar.

Hoe ontstaat een familie ruzie?

Vaak weet niemand dan nog, maar de familie onmin is er niet minder om. Die praat niet meer met die en als oma 80 wordt is een uitgebreid bezoekschema noodzakelijk om elkaar niet te treffen. En toch blijf je familie. Want je familie kies je niet, die heb je.

Denk eens aan familie mediation!

Steeds meer families schakelen een mediator is om een definitieve breuk te voorkomen. Met familie mediation zorgt de mediator voor een constructieve sfeer tussen alle familieleden. Vanuit die startpositie wordt gewerkt aan een oplossing. Vaak is praten met de mediator als bliksemafleider, verhelderend en ontspannend. Waar de kern van de familieproblemen lagen, is vaak niet meer relevant. De mediator luistert en reguleert de gesprekken zodat familieleden zelf tot een oplossing komen.

Kies een familie mediator

Als u een familie mediator zoekt kiest u voor Quality Mediators. Quality Mediators is een groep zelfstandige mediators die in kwaliteit en visie op hun vakgebied, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Goedgekeurd

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Goedgekeurd

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Goedgekeurd

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Goedgekeurd

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Goedgekeurd

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: