Franchise mediation

Je begint er met enthousiasme aan. Ondernemen met een concept dat zijn waarde bewezen heeft. Een goede manier om als ondernemer een vliegende start te kunnen maken, binnen het juiste franchise concept. Maar dan.

De mediator zoekt de balans in de franchise overeenkomst

Dan blijkt dat franchiseovereenkomsten nogal eens eenzijdige zijn opgesteld. Met veel eisen en wensen van de franchisenemer en minder duidelijke taken voor de franchisegever. Of de afgesproken verplichtingen over en weer, worden verschillend geïnterpreteerd. Daarom zien franchisegever en -nemer elkaar steeds vaker bij de rechter.

De franchise mediator bespaart kosten

Schakel op tijd een mediator in, dat voorkomt oplopende spanningen en advocaatkosten. Met een mediator die verstand heeft van franchising, worden de wederzijdse belangen weer duidelijk. En als er een onbalans is in de verplichtingen, kunnen deze door de franchise mediator bespreekbaar worden gemaakt, het begin van alle oplossingen.

Kies bij franchise problemen voor een mediator van Quality Mediators. Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar gevonden hebben in visie en vakmanschap. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: