Franchise mediation

Je begint er met enthousiasme aan. Ondernemen met een concept dat zijn waarde bewezen heeft. Een goede manier om als ondernemer een vliegende start te kunnen maken, binnen het juiste franchise concept. Maar dan.

De mediator zoekt de balans in de franchise overeenkomst

Dan blijkt dat franchiseovereenkomsten nogal eens eenzijdige zijn opgesteld. Met veel eisen en wensen van de franchisenemer en minder duidelijke taken voor de franchisegever. Of de afgesproken verplichtingen over en weer, worden verschillend geïnterpreteerd. Daarom zien franchisegever en -nemer elkaar steeds vaker bij de rechter.

De franchise mediator bespaart kosten

Schakel op tijd een mediator in, dat voorkomt oplopende spanningen en advocaatkosten. Met een mediator die verstand heeft van franchising, worden de wederzijdse belangen weer duidelijk. En als er een onbalans is in de verplichtingen, kunnen deze door de franchise mediator bespreekbaar worden gemaakt, het begin van alle oplossingen.

Kies bij franchise problemen voor een mediator van Quality Mediators. Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar gevonden hebben in visie en vakmanschap. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Approved
Freddy De Kuyper

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Approved
Astrid Staal

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Approved
Harma Stevens

Ik geef mensen een nieuwe richting, meer plezier, meer balans en eigenwaarde

Approved
Jacobien Kleve

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Approved
Madzy Maljaars-Hendrikse

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Approved
Tjebbe Hepkema

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Approved
Bob Van der Heijden

Als ADR Register Mediator volg ik de werkwijze zoals deze door het ADR wordt voorgeschreven.

Meer informatie?
Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: