Huwelijks mediation

Relaties beginnen vaak ongemerkt. Omdat je elkaar ligt, aardig vindt, omdat het wel klikt. Het loopt allemaal vanzelf, tot het opeens niet meer zo lekker gaat.

Kan je huwelijk of relatie wat mediation gebruiken?

Problemen komen ongemerkt maar gaan niet vanzelf over. Ze blijven sluimeren en komen op de meest onverwachte momenten bovendrijven. Zo dacht je het spel op de wagen te hebben, blijkt alles op het spel te staan. De oplossing ligt in jezelf, maar wie haalt het eruit?

Kies een goede huwelijks mediator.

Als onpartijdige derde is de huwelijks mediator een belangrijke factor in de oplossing, zonder de hoofdrol te spelen. De huwelijks- of relatie mediator luistert, verdiept en structureert. Met als einddoel een breed gedragen eindresultaat.

Quality Mediators is een groep zelfstandige, onafhankelijke mediators die in kwaliteit en visie op hun vak, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Approved

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Approved

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Approved

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Approved

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Approved

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Approved

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: