Beste mediator,

Quality Mediators is de optimale match tussen mediation aanvragers en gekwalificeerde mediators. Dat bereikt Quality Mediators door;

– Gevonden te worden op kwalitatief en goede dienstverlening, in heel Nederland.

– Deelnemende mediators te ondersteunen in hun praktijk, vakkennis en ervaringen.

– Een klankbord te bieden met vakgenoten.

– Scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen.

– Optimale vindbaarheid op o.a. internet.

– Leveren van kwalitatieve aanvragen voor haar mediators.

 

Quality mediators is een kwaliteitsorganisatie voor erkende mediators die zich onderscheiden in kwaliteit, ervaring en vakmanschap.

Niet iedere mediator is in staat die kwaliteiten voldoende onder de aandacht te brengen. Daarom is Quality mediators opgericht. Mediators die zijn aangesloten bij Quality Mediators worden via een actieve ranking op internet wel gevonden. Maar Quality Mediators doet meer!

Quality Mediators wil het vak van zelfstandig mediator wat minder eenzaam maken. Daarom worden er regelmatig bijeenkomsten gehouden waarbij praktijksituaties kunnen worden doorgesproken. Op een intervisie-achtige wijze wordt zo het inzicht vergroot, leer je van je collega’s en worden valkuilen beter herkenbaar.

Quality Mediators levert inzicht, vakmanschap…. en opdrachten!

Door de optimale, landelijke vindbaarheid van Quality Mediators op vele honderden, relevante zoekwoorden, krijgt de site veel bezoekers. Deze bezoekers willen meer weten over mediation of een mediator inschakelen. Elk verzoek voor een gesprek met een mediator, wordt doorgestuurd naar een deelnemende mediator die past bij de aanvraag. Deelnemende mediators betalen een vergoeding van € 70,- per contact exclusief BTW. Deze vergoeding is eenmalig per contact. Deelname aan Quality Mediators is gratis, maar u moet er wel wat voor doen.

Mediators die zich bij Quality Mediators willen aansluiten moeten voldoende vakkennis en ervaring hebben. Dit wordt in een intake gesprek met Tjebbe Hepkema, getoetst. Daarnaast kunnen bepaalde specialisaties worden meegenomen.

Quality Mediators verwacht van haar deelnemers een collegiale houding ten opzichte van andere Quality Mediators. Hiermee doelen we op het incidenteel ondersteunen van collega’s, het uitwisselen van ervaringen en contacten en de deelname aan gezamenlijke bijeenkomsten over het vak.

Ook worden de deelnemende mediators opgeroepen twee keer per maand een korte blog te schrijven over hun ervaringen. Deze worden gedeeld met andere mediators en, waar dit passend is, geplaatst op de site.

Voor meer informatie over deelname aan Quality Mediators belt u met Tjebbe Hepkema, 06-2013 1208

    Naam:*

    Email:*

    Telefoon:*

    Ik wil meer informatieIk wil deelnemer worden

    Opmerking: