Loopbaan mediation

Wandelen doe je meestal met z’n tweeën. Genieten van het landschap, de route uitstippelen en onderweg praten over de ervaringen. Dat zou je met je loopbaan ook moeten kunnen doen. En dat kan met loopbaan mediation.

Hoe loopt het… met je loopbaan?

Steeds meer mensen willen of moeten hun loopbaan een switch geven. Iets heel anders gaan doen of hetzelfde vak anders aanpakken. Veranderingen die naast onzekerheden, ook kracht en vitaliteit kunnen geven. Het is maar hoe je het bekijkt en aanpakt.

Doe het samen met je loopbaan mediator

Wat niet veel mensen weten is dat je hiervoor een loopbaan mediator kunt inschakelen. Een praatpaal, routeplanner en loopmaatje die samen met jou op weg gaat. Met een loopbaan mediator verken je de routes, bespreek je nieuwe uitdagingen en kun je ervaringen delen.

Kies voor een goede loopbaan mediator voor Quality Mediators. Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar gevonden hebben in visie en vakmanschap. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Goedgekeurd

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Goedgekeurd

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Goedgekeurd

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Goedgekeurd

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Goedgekeurd

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: