Medische mediation

De medische wetenschap staat voor niets. En dat gaat helaas ook op als er iets mis gaat. Medische missers, of het vermoeden hiervan, vinden nogal eens hun oorzaak in miscommunicatie en onbegrip. Juridische procedures worden jarenlange processen waar niemand gelukkig van wordt. Vooral de betrokkenen of hun nabestaanden niet. Want de verwerking kan pas op gang komen als alles achter de rug is.

Mediator met medische kennis is een must!

Een mediator met veel medische kennis kan bij dit proces het verschil maken. Bij medische mediation kan vakjargon extra complicerend werken. Met een medisch mediator van Quality Mediators zinkt uw zaak niet in dat moeras. Met kennis van medische termen kan uw medische mediator hoofd- van bijzaken onderscheiden en onafhankelijk optreden tussen partijen. Onafhankelijk én met kennis van zaken die serieus genomen wordt.

Hierdoor kunnen juridische trajecten worden voorkomen en komt er duidelijkheid. Het resultaat hoeft niet een hoge financiële uitkering te zijn, rust en aan de verwerking te kunnen beginnen zijn zeker zo waardevol.

Met een medische mediator van Quality Mediators kiest u voor een landelijk werkende groep zelfstandige mediators die elkaar gevonden hebben in visie en vakmanschap. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: