Overheid mediation

Wie een meningsverschil heeft met de overheid voelt zich vaak overgeleverd aan een groot, log apparaat. Wie is er aanspreekbaar? Wie kan en mag toezeggingen doen en waarom duurt het toch altijd zo lang?

Overweeg dan een overheid mediation

Je kunt je gelijk overgeven aan de overheid, maar dat hoeft niet. Een overheid mediator weet vaak wel de juiste vertegenwoordigers te spreken en heeft ervaring met het juist en volledig weergeven van de problemen. Daarnaast is de overheid mediator als onafhankelijke derde, een signaal aan de overheid, dat u het serieus wil aanpakken én oplossen.

Ook de overheid kan een mediator inschakelen om vanuit haar kant tot een oplossing te komen. In beide gevallen is Quality Mediators de juiste keuze. Quality mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar in kwaliteit en visie op hun vak, gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Goedgekeurd

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Goedgekeurd

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Goedgekeurd

Als jurist, ben ik betrokken geweest bij alle zakelijke en samenwerkings- aspecten van een (internationale) organisatie.

Goedgekeurd

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Goedgekeurd

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Meer informatie?

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: