Waarom een Quality Mediator?

Hoe vaak heeft u een mediator nodig? Wij hopen nooit of zo weinig mogelijk. Want een mediator komt als er een conflict is of dreigt. Maar een wereld zonder conflicten is ver weg en daarom is het goed een mediator “bij de hand” te hebben. Maar hoe kies je die?

Kies voor kwaliteit en ervaring!

Een gekwalificeerde mediator is nog geen kwaliteitsgarantie. Daar komt meer bij kijken. Kunnen terugvallen op de ervaring van anderen bijvoorbeeld. Met een Quality Mediator haalt u met één persoon, de ervaring van tientallen Nederlandse top-mediators binnen. Want Quality Mediators scherpen hun geest aan de ervaringen van hun collega’s. Mediator zijn is een eenzaam beroep, Quality Mediator zijn niet. De Quality Mediator werkt een-op-een met u, gesteund door vele tientallen Quality collega’s waar dit nodig is.

Kies voor Quality Mediators!

Wie een goede mediator zoekt, vindt bij Quality Mediators ervaren deskundigen. Met uw aanvraag (per mail of telefonisch) kan Quality Mediators de beste mediator voor uw zaak selecteren. Daarna is het aan u of de match klopt. De verdere mediation, de afwikkeling en een eventueel vervolg opdracht, is en blijft een zaak tussen u en uw mediator.
Tussen u en uw Quality Mediator, als het aan ons ligt.

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: