Relatie mediation

De wereld is niet elke dag zonneschijn, daar hoef je niet lang voor bij elkaar te zijn. Maar problemen in de boze buitenwereld zijn toch gemakkelijker te tackelen dan troubles binnen je relatie.

Relatie problemen

Opeens gaat het niet meer. Is er een ander? Wat altijd vertrouwd, eigen en veilig voelde is opeens afstandelijk, kil en vreemd. Gebrek aan genegenheid? Onbegrip? Onuitgesproken verwachtingen? Praten helpt, maar hoe moet je beginnen?

Denk eens aan relatie mediation!

De kern van relatie mediation is praten over je situatie, onder begeleiding van een onpartijdige mediator. De mediator is de bliksemafleider, die praten over moeilijke zaken, makkelijker maakt. De druk gaat eraf, en daar komt ruimte voor in de plaats.

Geef relatie problemen de ruimte.

Ruimte om het onbesprokene te bespreken, voor beiden. Zonder oordelen of vooroordelen. Dat doet de relatie mediator ook niet. Hij heeft empathie voor de emotie, maar oordeelt niet. Zo is de relatie mediator in staat om, zonder zelf betrokken te worden, de oplossing te zoeken.

Kan uw relatie probleem ook wel wat hulp gebruiken?

Kies dan een mediator die aangesloten is bij Quality Mediators. Quality Mediators zijn zelfstandig werkende mediators die op kwaliteit en visie op hun vak, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: