Relatie mediation

De wereld is niet elke dag zonneschijn, daar hoef je niet lang voor bij elkaar te zijn. Maar problemen in de boze buitenwereld zijn toch gemakkelijker te tackelen dan troubles binnen je relatie.

Relatie problemen

Opeens gaat het niet meer. Is er een ander? Wat altijd vertrouwd, eigen en veilig voelde is opeens afstandelijk, kil en vreemd. Gebrek aan genegenheid? Onbegrip? Onuitgesproken verwachtingen? Praten helpt, maar hoe moet je beginnen?

Denk eens aan relatie mediation!

De kern van relatie mediation is praten over je situatie, onder begeleiding van een onpartijdige mediator. De mediator is de bliksemafleider, die praten over moeilijke zaken, makkelijker maakt. De druk gaat eraf, en daar komt ruimte voor in de plaats.

Geef relatie problemen de ruimte.

Ruimte om het onbesprokene te bespreken, voor beiden. Zonder oordelen of vooroordelen. Dat doet de relatie mediator ook niet. Hij heeft empathie voor de emotie, maar oordeelt niet. Zo is de relatie mediator in staat om, zonder zelf betrokken te worden, de oplossing te zoeken.

Kan uw relatie probleem ook wel wat hulp gebruiken?

Kies dan een mediator die aangesloten is bij Quality Mediators. Quality Mediators zijn zelfstandig werkende mediators die op kwaliteit en visie op hun vak, elkaar gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden.

 

Approved
Freddy De Kuyper

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Approved
Jacobien Kleve

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Approved
Madzy Maljaars-Hendrikse

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Approved
Bob Van der Heijden

Als ADR Register Mediator volg ik de werkwijze zoals deze door het ADR wordt voorgeschreven.

Approved
Astrid Staal

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Approved
Tjebbe Hepkema

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Approved
Harma Stevens

Ik geef mensen een nieuwe richting, meer plezier, meer balans en eigenwaarde

Meer informatie?
Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: