Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid. Een reële en duurzame oplossing voor een conflict komt van partijen samen. Hulp van een ervaren professional is daarbij vaak zeer welkom of zelfs noodzakelijk.

Madzy heeft veel ervaring met de dynamiek van conflicten opgedaan als procesjurist in het bedrijfsleven (advocatuur) en bij de overheid (Ministerie van Veiligheid en Justitie). Tevens heeft zij grote affiniteit met de gezondheidzorg en universitaire organisaties.
Cliënten en zakenpartners waarderen naast haar professionaliteit haar rustige, duidelijke en open houding.

Madzy is MFN-registermediator en richt zich op privé kwesties (familiemediation) en werk gerelateerde kwesties (arbeidsmediation en bemiddeling bij klachten van externen zoals klanten en patiënten).

Familie mediation, Arbeid mediation werknemer, Zakelijke mediation, Medische mediation, Arbeid mediation werkgever, Overheid mediation, Franchise mediation

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: