Zakelijke mediation

In het zakelijke verkeer lijkt alles te draaien om concrete afspraken en het nakomen ervan. Afspraak is afspraak en recht is recht. Toch komen er naast die “heldere” afspraken veel meningsverschillen voor, die blijkbaar moeilijk zijn op te lossen.

Mediation, voor een zakelijke oplossing

In de business wil je zaken met elkaar doen, maar als afspraken anders worden geïnterpreteerd is het goed tot een oplossing te komen, voordat de zaak uit de hand loopt. Is het opzet, onbegrip of onvermogen? Het is in ieder geval vervelend en schaadt het zaken doen.

Kies voor zakelijke mediation, voordat het escaleert!

Voorkom een gang naar de rechter en neem een mediator van Quality Mediators in de arm. De beste oplossing is die waar de uitgangspunten tot zakendoen, weer worden gevonden. De zakelijke mediator is daarbij van onschatbare waarde. Die gaat behoedzaam te werk waarbij onafhankelijkheid voorop staat.

We worden even zakelijk

Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar in visie en kwaliteit binnen hun vak, gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden. Met Quality mediators heeft u de grootste kans op het treffen van een zakelijke deal met een zakelijke mediator die u begrijpt.

 

Meer informatie?

    Naam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Bericht: