Zakelijke mediation

In het zakelijke verkeer lijkt alles te draaien om concrete afspraken en het nakomen ervan. Afspraak is afspraak en recht is recht. Toch komen er naast die “heldere” afspraken veel meningsverschillen voor, die blijkbaar moeilijk zijn op te lossen.

Mediation, voor een zakelijke oplossing

In de business wil je zaken met elkaar doen, maar als afspraken anders worden geïnterpreteerd is het goed tot een oplossing te komen, voordat de zaak uit de hand loopt. Is het opzet, onbegrip of onvermogen? Het is in ieder geval vervelend en schaadt het zaken doen.

Kies voor zakelijke mediation, voordat het escaleert!

Voorkom een gang naar de rechter en neem een mediator van Quality Mediators in de arm. De beste oplossing is die waar de uitgangspunten tot zakendoen, weer worden gevonden. De zakelijke mediator is daarbij van onschatbare waarde. Die gaat behoedzaam te werk waarbij onafhankelijkheid voorop staat.

We worden even zakelijk

Quality Mediators is een landelijk werkende groep onafhankelijke mediators die elkaar in visie en kwaliteit binnen hun vak, gevonden hebben. En zo willen ze ook door u gevonden worden. Met Quality mediators heeft u de grootste kans op het treffen van een zakelijke deal met een zakelijke mediator die u begrijpt.

 

Approved
Madzy Maljaars-Hendrikse

Madzy is een gedreven mediator. Wat haar aanspreekt in haar werk is dat partijen de grip op hun eigen situatie vergroten bij verdeeldheid.

Approved
Harma Stevens

Ik geef mensen een nieuwe richting, meer plezier, meer balans en eigenwaarde

Approved
Bob Van der Heijden

Als ADR Register Mediator volg ik de werkwijze zoals deze door het ADR wordt voorgeschreven.

Approved
Astrid Staal

Conflicten kosten energie, tijd en geld. Daar wil iedereen het liefst zo snel mogelijk van af

Approved
Jacobien Kleve

Mijn kracht: ik ben een gesprekspartner met oog voor uw belang en dat van andere betrokkenen.

Approved
Tjebbe Hepkema

Warme sympathie en enthousiaste inzet met als doel gezonde en betere relaties tussen mens en werk.

Approved
Freddy De Kuyper

Mijn passie is om mensen, ondanks hun conflicten, met elkaar in gesprek te brengen en zo tot een voor beide goede afspraken te komen.

Meer informatie?
Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Bericht: